Despre revista online PandaZine

• PandaZine - un nou concept de revista online •
usor de creat • usor de personalizat • usor de citit

Despre revista online PandaZine


Pandazine reprezinta puntea de legatura catre o revista de success, revista ce satisface si cele mai pretentioase cerinte. In spatele acesteia se afla o echipa de profesionisti ce vor raspunde cu promptitudine nevoilor tale si vor rezolva cu rapiditate eventualele probleme intampinate in procesul de concepere al revistei.

Platforma pe care o oferim publicului accepta domenii deja existente ce vor fi gazduite pe serverele noastre, iar in cazul in care nu detii un astfel de domeniu Pandazine iti ofera un subdomeniu in cadrul platformei.

In interiorul revistei poti adauga cu rapiditate reclame in cadrul paginilor special destinate reclamelor, pagini ce contin optiuni pentru a le putea personaliza in functie de preferintele tale, poti adauga continut video ce nu poate fi inserat intr-o revista fizica.

Revista realizata in platforma Pandazine se adapteaza in mod automat la dispozitivul cititorului, facilitand navigarea atunci cand detecteaza un dispozitiv cu touchscreen.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Pandazine va trebui sa inchei un abonament pe minim 6 luni. Numarul publicatiilor este nelimitat, fara costuri suplimentare.
Pandazine iti ofera suport tehnic de specialitate dar si consultanta in conceperea revistei tale.